Diamond Tech

Föreningen Diamond Tech bildades i maj 2007 och vi vill stödja och främja kulturlivet i Blekinge län genom att vara en teknisk kunskapsbank med stöd åt i första hand kultur- och teaterföreningar, samt producera och uppföra egna ideella produktioner.

Föreningens medlemmar arbetar med ljud, ljus, scen och dekor. I föreningens regi är det fullt möjligt för andra grupper och intresserade att sätta upp lokala produktioner.

Omdömen

Här samlar vi omdömen från de vi uppdrag vi genomfört.

Marcus Harju
Dreaming People

De är en förening som jobbar med alla typer av event – stora som små. Fixar ljud, ljus, scen, ljud- & ljustekniker, hump, allt. Det som ser ut att vara omöjligt att lösa, det fixar de och gör det förbannat bra! Vill egentligen bara säga Ett Stort Tack för det här året och för allt vi har gjort tillsammans – alla inspirerande uppdrag och happenings! Det har varit värt varenda svettdroppe, varenda sår. Ni är ett grymt gäng allihop!!

Frida Borgström
Handelsutvecklare

Tack alla som varit med och gjort JUL-KUL 2012 så fantastiskt som det blev!
Vi har fått oerhört positiva tongångar från både besökare och andra i Karlshamn.

Conny Nilsson
Festivalgeneral för Östersjöfestivalen

Jag vill tacka Diamond Tech för ett mycket bra utfört arbete isamband med Östersjöfestivalen 2010. Diamond Tech var ansvariga för uppbyggnad och rivning av stora scenen samt hump och dikesvakt vid denna scen. De skötte sitt arbete på ett mycket bra och förtroendefullt sätt vilket gör att jag kan rekommendera dem för likvärdiga arbetsuppgifter.